1. Kik vagyunk mi?
  2. Miért válassza Cégünket?

Cégünk tevékenységét 1988 óta folytatja, kezdetben egyéni vállalkozóként, majd az évek során társas vállalkozásként.

A Stomp Metal Kft. fő profilja a fémmegmunkálás hagyományos és CNC esztergagépekkel, CNC megmunkáló központokkal és egyéb jellegű szerszámgépekkel.

Társaságunk az évek folyamán a precíz és pontos munkájával országszerte hírnevet szerzett. Folyamatos növekedésünket elsősorban a vevőink bizalma alapozta meg, akik állandó megrendelőként évente növekvő volumenu megbízásokkal látnak el. Ezt a bizalmat rugalmasságunknak, rövid vállalási határidőinknek, pontosságunknak és kiemelkedő minőségünknek köszönhetjük.

Számos helyre gyártunk egyedi szerszámokat és alkatrészeket. Folyamatos növekedés: mindig az újításra, bővítésre törekszünk minden tekintetben

Több mint 30 éves tapasztalat.

Cégünk tevékenységét 1988 óta folytatja, kezdetben egyéni vállalkozóként, majd a Stomp Metal Kft., az egyéni vállalkozás jogutódjaként azóta folyamatosan muködik.

Bizalom

A bizalmat rugalmasságunknak, rövid vállalási határidőinknek, pontosságunknak és kiemelkedő minőségünknek köszönhetjü

Jó hírnév

Társaságunk az évek folyamán a precíz és pontos munkájának köszönhetően megye szerte hírnevet szerzett. Munkánkat a precizitás és pontos határidő betartás jellemzi.

Folyamatos növekedés

Folyamatos növekedésünket elsősorban a vevőink bizalma alapozta meg, akik állandó megrendelőként évente növekvő volumenu megbízásokkal látnak el.

Outsourcing

Belföldi és külföldi cégek esztergályos tevékenységüket kihelyezhetik cégünkhöz, felszerelt muhelyünk alkalmas azok fogadására.

27

év tapasztalat

2000

szerszám

27

stragégiai partner

Mitől vagyunk különlegesek

Innovatív cég

Folyamatos növekedésünket elsősorban a vevőink bizalma alapozta meg.

Esztergálás

alkatrészgyártás, esztergályos munkákra, szerszámtervezés, -készítés

Rugalmas megoldások

Rövid vállalási határidők, pontosság és kiemelkedő minőség.

Szabad kapacitás

Belföldi és külföldi cégek esztergályos tevékenységüket kihelyezhetik cégünkhöz.